#VivaOlivaAperitivo

Кожні четвер, п’ятницю і суботу з 17.00 до 20.00 ми сервіруємо аперитиво-сет із білого вина та спеціальних антіпасті. А щоб вам було цікавіше, ми пропонуємо два традиційні варіанти – Aperitivo di Napoli та Aperitivo di Milano. Аперитиво Неаполя – це місцеві вино і гастрономія, біле Falanghina з Кампанії і неаполітанські антіпасті fritturina all’Italiana (аранчіні, дзеполіне та крокете). Аперитиво Мілана космополітичне і дещо урочисте – Prosecco DOC Treviso від Soligo і брускете асорті. Вартість аперитиво-сета на двох – 199 грн.

Отже, Napoli vs Milano. Приходьте з друзями і вибирайте!

А чи знаєте ви, що неаполітанці снідають солодким?

Тому в будні з 8.00 до 11.00 у viva oliva NAPOLETANA можна скуштувати не лише домашній йогурт з гранолою, сирники, різноманітні страви з яєць, а й традиційні неаполітанські бріоші з апельсиновою цедрою, корнето і граффи (bombe all'italiana, як їх називають у Неаполі), що їх кожного ранку випікає Маріо Сіані. З чашкою капучино або лате... Це не про skinny desserts, це про задоволення, насолоду і безтурботність – те, на чому знаються італійці. А якщо два-три квартали пішки ранковим містом до офісу, то совість може спати спокійно.

У viva oliva NAPOLETANA відтепер готуємо сніданки

Ранкові тости з маслом і домашнім джемом, йогурт з гранолою, сирники, яйце пашот по-флорентійськи або з прошутто і спаржевою квасолею… А крім того, традиційний torta della nonna (пісочний пиріг із заварним кремом) – на той випадок, якщо ви захочете солодкий сніданок справжнього італійця з Півдня. Будні дні з 8.00 до 11.00.

З 4 жовтня відкрита viva oliva NAPOLETANA на Пушкінській, 16

У нас нове ім’я на честь італійського сорта оливи, нова команда пасіонаріїв італійських гастрономічних традицій, новий шеф – неаполітанець Маріо Сіані, Maestro della Pizza Napoletana, нова дров’яна піч нашого друга неаполітанського майстра Стефано Феррара, нове меню – зі справжньою неаполітанською піццею, домашньою пастою, автентичними італійськими десертами. Pizza, pasta, dolci – і все це per passione!